ceratine دریایی طرابلس قاچاقچیان بین الملل

ceratine: دریایی طرابلس قاچاقچیان بین الملل لیبی نفتکش نفت قاچاق درگیری مسلحانه

گت بلاگز وب‌گردی چرا نباید «فلافل» بخوریم؟

فلافل اگرچه غذایی خوشمزه است ولی مضرات بسیاری جهت بدن دارد. ساختن | استفاده | فلافل | فست فود | مضرات فلافل |

چرا نباید «فلافل» بخوریم؟

به گزارش گروه وبگردی گروه تحریریه سایت جوان، بسیاری به علت ارزانی و بعضی به علت اینکه به مذاقشان خوشمزه می آید به سراغ فلافل می روند. غذایی که در ککمتر از دو دقیقه آمده شده است و خوردنش با سس انبه یا خردل برایشان لذت بخش هست. ولی این غذا علاوه بر خوشمزگی ضررهای بسیاری هم دارد.

عبارات مهم : ساختن
اصلی ترین ماده ساختن فلافل نخود است ولی بعضی سودجویان در سال های اخیر با مخلوط کردن نان و خمیر نان باگت با نخود مشکلاتی را جهت افرادی که قصد خوردن فلافل دارند، ایجاد می کنند.

موضوع قابل توجه در عنوان ساختن فلافل ها استفاده از خمیر نان باگت در ساندویچی ها است که زیاد مواقع به علت ماندن دچار کپک می شود و ماده آفلاتوکسین از خود تولید می کند که دشمن کبد هست.

موضوع دیگر در پخت فلافل روغنی است که این غذا در آن پخته می شود. متاسفانه فست فودی ها اقدام به استفاده چند باره از یک روغن جهت پخت فلافل می کنند. استفاده چند باره از روغن هایی که عمدتا مخصوص سرخ کردن نیستند، مواد سرطانزا روغن را آزاد کرده و موجب می شود تا با خوردن مداوم فست فود به خاص فلافل که به خاطر موادش روغن زیادی را جذب می کند، باعث می شود تا افراد در آستانه مبتلا شدن به سرطان قرار گیرند.

فلافل به علت داشتن ادویه های فراوان جهت افرادی که مسئله معده، التهاب روده یا زحم معده دارند به هیچ وجه توصیه نشده آیا که بعد از خوردن فرد دچار مسئله می شود.

منبع:میزان

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: ساختن | استفاده | فلافل | فست فود | مضرات فلافل |

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog